domingo, 27 de noviembre de 2011

Una història vertadera

Estan fent una història vertadera a la tele... és molt tard i ja marxo a dormir... però és una pena... perquè des de que es va estrenar (la peli és del 1999) que sempre he volgut veure-la. M'enrecordo de passar per davant del cine Nàpols i veure aquest cartell tan bonic. M'agrada... el trobo preciós... i crec que darrera només s'hi pot amagar una història preciosa també.

És una peli del David Lynch... la primera vegada que vaig sentir a parlar d'ell va ser amb Twin Peaks, de la que recordo aquella pregunta que deia: ¿Quién mató a Laura Palmer? [Una sèrie que no vaig arribar a veure mai perquè la feien molt tard (tot i que me l'han recomanat fervorosament)]. Així que potser faig un esforç per veure al senyor MacLachlan, del qual jo era una fervorosa fan, per veure'l fent de detectiu.

Deixeu-me que faci un esment sobre en Kyle... jo el vaig descobrir a Dune, allà interpretava al coratjós Paul Atreides i també sortien el David Bowie fent de malo malísimo a les ordres d'una mena d'ésser inspirat en el Jabba The Hutt (quina por i quin fàstic que em feia...). El jove Atreides era capaç de cabalcar cucs gegants que vivien al desert... (buaaaaahhhh!!! Aquells cucs em feien mooolta poooooor!!). I el més important... la lluita per l'aigua (potser tota la meva potomania ve d'aquí? Mmm interesting point a investigar! També us haig d'avançar que estic millorant moooolt la meva adicció a l'aigua... casi casi ya me he quitado del todo). I he volgut fer l'esment de Dune... perquè resulta que també era del senyor Lynch, i és que en Kyle és su muso... però suposo que "A una història vertadera" no donava el perfil... ;o)

"Una història vertadera", una història justa, tendre, bonica... la de l'Alvin Straight, un senyor de 73 anys que durant 6 setmanes viatja en una segadora per anar a visitar el seu germà, que està molt greu i amb el que fa 10 anys que no es parla. L'Alvin va morir 3 anys després d'haver realitzat aquell viatge.

I bé, podria escriure un munt de coses que he trobat durant el procés de recerca que he fet... i de mentres la pel·lícula avança, igual que la meva son... Bona nit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario