jueves, 25 de agosto de 2011

Company entre companys

Aquest estiu he fet un petit recorregut per un dels espais més increïbles en el que jo he estat: Aigüestortes!!

Però avui no en parlaré d'Aigüestortes... em reservo per quan trobi el cable pertinent i pugui descarregar les fotos que he fet. El que vull fer ara és parlar del que no he pogut plasmar amb la càmera de fotos... i que també he trobat durant els Semicarros de foc que hem fet.

Aquest Agost he anat des d'Espot fins a Arties, fent nit a "Amitges", "Saboredo", "Colomers" i "Restanca". I durant aquests 4 dies que han estat com 3 setmanes ens ha passat de tot... hem estat missatgers de l'amor, hem caminat per camins entortolligats que es convertien en rierols i un altre cop en camí. Hem caminat entre pedres gegants caigudes de no sé benbé on. Hem disfrutat i patit, hem rigut i descansat. Hem menjat i dormit, ens hem dutxat per dos euros i hem begut alguna llauna per 3. Hem jugat al Set i hem practicat anglès. Hem fet tantes coses que aquesta llista podria allargar-se durant dues pàgines més.

Només volia agrair... haver disfrutat d'un espai on els valors i manera de fer són generoses i respectuoses (mentre els roncs no ho impedeixen, claro... però als roncs hi dedicarem un altre post).
Només volia agrair la gent estupenda que he trobat durant aquests 4 dies.
Només volia agrair el company de ruta al que l'Univers m'ha enviat.
Només volia agrair el company entre companys.

Com diu el tercer principi del Reiki: "Sólo por hoy agradece lo que tienes".

Quan pots ser tu sense més, sense tu, sense els altres... y puedes ver con los ojos cerrados.

2 comentarios:

  1. Veig que has sabut trobar i gaudir de la màgia de la muntanya! Petits secrets amagats a cada una de les carenes, valls, cims i refugis d'aquest Pirineu tan espectacular!

    ResponderEliminar
  2. És difícil no trobar-la al bell mig d'Aigüestortes!!! ESPECTACULAAAAAR!!!! :)

    ResponderEliminar