domingo, 29 de enero de 2012

Fortalecer el corazón

Durant l'últim trimestre de l'any he estat apalancada i sabàtica, cosa que ha fet que l'apatia s'apoderés de mi... Per aquest motiu vaig voler posar-hi remei, i durant el mes de gener vaig començar a canviar coses del meu dia a dia. Ara pujo les escales de la feina, torno a utilitzar el transport públic i deixo que la moto descansi, utilitzo el bicing 2 o 3 vegades a la setmana, m'he apuntat a dansa del ventre i a classes de ball... i per suposat, també m'he apuntat a un gimnàs. Aquest cop però, si veig que començo a patrocinar-lo canviaré de tàctica ben ràpid i prendré mesures (desapuntar-me, vaja i buscar una altra manera de fer esport).

Tornant al tema del gimnàs, el primer dia em van fer una entrevista, per comprovar certs aspectes del meu estat físic, i per marcar objectius... després d'una hora de diferents converses i proves, el Ralph, l'instructor, em va dir: "Susana, tú necesitas fortalecer tu corazón" (és de Kaiserlautern i el seu accent és graciós, suau i allarga les paraules i les lletres, cosa que va fer molt amigable el seu consell). Quan m'ho va dir vaig pensar, té raó... però en els dos sentits, cardiovascular i l'altre, el de l'amor... hem de facilitar l'amor al nostre cor... pensar en coses positives, alimentar l'alegria... és per aquest motiu, que quan he llegit la contra d'avui (14 de març del 2012), tot m'estava ressonant... La veritat estic totalment emocionada amb el contingut d'aquesta entrevista de l'Annie Marquier.

2 comentarios:

  1. Goooool de Bakeroooo!!!! Perdó, és que quan llegeixo la paraula Kaiserslautern, només puc pensar en aquell gol... gallina de piel!!!

    Doncs m'agrada molt aquest canvi d'actitud! A posar-se en forma, tan físicament com sentimentalment!

    ResponderEliminar
  2. Molt a favor també!
    Respecte del vessant físic, t'he de dir que jo l'estic exercitant també i estic super content!
    Respecte de l'altre, you know, love can be around the corner, so smile!

    Per cert, records al de Kaiserlautern!

    ResponderEliminar