miércoles, 1 de enero de 2014

Preparant el viatge a la Patagònia

Han estat uns mesos de preparació... pendent dels correus i elaborant complicades estratègies que segueixen les turoperadores i aerolínies que operen a Sudamèrica. Aprenent a no posar-me nerviosa amb les pujades galopants de preus i mantenir la calma mentre dia rere dia comprovava els preus dels vols fins a trobar-me alguna ganga... així us dic que finalment vaig trobar un vol Iguazú- Buenos Aires - Barcelona per 416 euros. Vaig buscar per separat perquè en principi no pensava anar i tornar per la mateixa ciutat. També em vaig trobar un descompte sorpresa a LAN en el moment de comprar el vol Buenos Aires - Bariloche.

Pel que he pogut contemplar, recomano comprar quan les turoperadores porten unes hores tancades, i a poder ser tornant d'un festiu o cap de setmana. Dilluns al matí era un dels meus horaris preferits per revisar vols amb KAYAK i després desplegar les diferents recerques en comparadors de preus o en les pròpies companyies. Per altra banda, molt em temo que els vols interns acostumen a anar pujant i és molt estrany trobar ofertes com la que jo vaig trobar d'un 20%.

A banda de tot el tema del transport... m'he documentat de diferents activitats a realitzar i com realitzar-les, com creuar fronteres, i tots aquells detalls que t'ajuden a fer més agradable un viatge a un país que no coneixes... Així doncs aprofito per donar les gràcies a Enrique, Esther, Lucila, Eli, Eva, Alejandra, Marta, Bea, Flor, Georgina, Neus, Marc, Pau, Judit, Montse, Míriam, Gina, Xell, Virgínia, Laia, Maira, Aitor i Fede. Què grans i quant d'agraïment!!

Que aquest 2014 sigui un any ple de gratitud i felicitat!

Bon any nou!! :o)

1 comentario: