Per fer la pasta de les creps i "mixejat" amb una batidora-minipimer (o com m'agrada dir-li a mi, miniprimer):
1 vas de farina
1/2 vas de llet
1/2 vas d'aigua
1 ou
1 miqueta de sal
Paella al foc... i una mica de mantega perquè no s'enganxi la pasta. L'aboquem sobre la paella procurant que es reparteixi per tota la superfície, un cop està feta la pasta pel costat (ho comprovem quan veiem que no s'enganxa), agafem una espàtula rectangular i girem la crep (tot i la meva poca traça amb aquestes coses, l'espàtula m'ha ajudat tremendament).
Afegim el que volem que contingui en una de les meitats de la rodona (si posem molta cosa, haurem de tenir en compte a l'hora de tornar a voltejar-la, que el pes del crep haurà augmentat). I un cop afegit el farcit, tancarem el crep formant una mitja lluna, i tornarem a donar la volta.
I aquí una foto del resultat!!
Fa molt bona pinta! Segur que devien estar boníssims...a veure si els puc provar algun dia!
ResponderEliminarEncara recordo quan vam menjar panqueques amb dulce de leche!
Yeeeeesssss!!!! Estaven molt bons!!!! ;o)
ResponderEliminarI què dir dels panquequesssss!!! Un dels meus somnis fets realitat... Mafalda rules!!! ;o)