viernes, 4 de mayo de 2012

Vitamina C i Teletienda

Venen temps complicats... freds i calors que van i venen, constipats i recaigudes en grips... al·lèrgies i hormones alterades perquè la primavera està golpejant fort... ben fort... per això em sembla que faré anar el projuicer V a tota màquina per continuar fent sucs de vitamina C... taronja i aranja... i amb el minipimer (o miniprimer com sempre li he dit jo) també batuts... kiwi, maduixes i llet!!! slurpsssss... què bons!!! :)

I us haig de dir que, una vegada, una persona va venir a casa i va reconèixer el Projuicer V... i una fiblada d'incredulitat i d'extrany orgull es va apoderar del meu ésser. Projuicer V és lo "más" en expremedors no elèctrics (vigileu amb els 15 minuts de minireportatge).He fet una mica de recerca... i resulta ser que un científic àmpliament reconegut per tota la seva carrera variada i diversa en el món de la química i la medicina, en Linus Pauling , va publicar al 1970 "La vitamina C i el refredat comú".

Tanmateix, hi ha estudis a favor i en contra de la ingesta de vitamina C, tant sembla ser que pot reforçar el sistema immunitari com que un consum excessiu pot portar associats problemes gastrointestinals.

Desconeixia tota aquesta controvèrsia, però el que sí sembla confirmat és que la Vitamina C és essencial pel desenvolupament i manteniment de l'organisme, per lo que el seu consum és obligatori per mantenir una bona salut.
La vitamina C serveix per:
 • Evitar l'envelliment prematur (protegir el teixit connectiu, la "pell" dels vasos sanguinis).
 • Facilitar l'absorció d'altres vitamines i minerals.
 • Com antioxidant.
 • Evitar les malalties degeneratives tals como arteriosclerosi, càncer, Alzheimer.
 • Evitar les malalties cardíaques.
 • Tenir unes genives ben saludables.
 • Afavorir la cicratització.
 Jo mentrestant aniré fent, got a got, dia a dia... intentant no caure entre aquests refredats primaverals... perquè hi ha un bateig de submarinisme que m'està esperant i que ja ha estat truncat vàries vegades... però dissabte vinent ho aconseguirem!!!
4 comentarios:

 1. Si hi ha algú que jo conegui que pugui tenir un Projuicer V, aquesta ets tu!!
  =)

  ResponderEliminar
 2. Ospa! Amb el Projuicer aquest! I dius que va bé?
  Jo soc consumidor de suc de taronja. Sobretot a la tardor i l'hivern. Per prevenir refredats, precissament. I si que em va bé. Vull dir que em refredo menys que abans d'agafar a quest costum.
  Una abraçada

  ResponderEliminar
 3. Ospa! Amb aquest Projuicer!!! I dius que si que va bé?
  Jo soc consumidor de suc de taronja. Sobretot a la tardor i l'hivern. Precissament per a prevenir els refredats. I sembla que em va bé, per que no em costipo tant com abans d'agafar a quest costum :o)
  una abraçada

  ResponderEliminar
 4. Jejeej!!! La veritat és que el vaig comprar per privalia sense conèixer totes les seves possibilitats, i el dia que vaig topar-me amb l'anunci a la teletienda va ser quan vaig descobrir tot el potencial desaprofitat del projuicer V, tot i que és veritat que encara no m'he dedicat a treure delicats ornaments de totes les fruites exòtiques que mostren a l'anunci.

  I sí, va bé... eso sí, no és elèctric... :)

  Abrazussssss!!!! :)

  ResponderEliminar