domingo, 4 de septiembre de 2016

François Vallaeys i la Responsabilitat Social i la llibertat

Bon dia...

Aquest matí... quan encara estava amb les neurones mig dormint... M'ha semblat maco acabar de despertar el dia d'avui amb un conte que parla de la llibertat. Així doncs, he agafat el mòbil i he buscat un conte del François Vallaeys, "El pájaro enjaulado" que ,ja fa uns anys, quan em dedicava a contar contes en les meves estones lliures m'agradava explicar.

Així doncs, he obert el meu estimat google (estimat com a eina imparable de recerca de coneixement i informació) i he buscat "Françoys Vallaeys"... i quina ha estat la meva sorpresa quan he vist que aquest home tenia vídeos parlant sobre Responsabilitat Social... 8oO

Clar, tenint en compte que és una de les meves línies d'activitat professional... He flipat bastant, i també m'he emocionat... Fet que ha fet, que en comptes d'escoltar el conte sobre la llibertat, m'hagi tragat aquest vídeo sobre Responsabilitat Social a les Universitats. Són 20 minuts, però m'ha semblat molt interessant!

Bé, igualment, poso aquí l'accés al conte "El pájaro enjaulado", que espero que us agradi i ompli de felicitat, tant com a mí.

Salute i feliç dia de diumenge!

No hay comentarios:

Publicar un comentario