jueves, 14 de agosto de 2014

Popeye

Arran de la mort de Robin Williams s'ha escrit molt sobre les seves pel·lícules i la seva vida. És un actor que sempre m'ha impressionat... fins i tot quan no sabia qui era... era una època en la que encara no retenia el nom  dels actors i actrius... crec que els primers van ser els noms dels que sortien "A cor obert", i que jugàvem a dir els primers amb el meu germà.

De tot el que he llegit, a banda de saber que era un apassionat de la bicicleta, m'ha sorprès llegir que la peli que van fer de Popeye amb el Robert Altman va ser un fracàs!

De debò que no va ser per la nostra família... crec que vam veure aquella pel·lícula com 7 vegades!! A temporada d'estiu unes quantes al cine de Sitges, però també crec que la vam veure en moments inesperats com el rescat d'un aiguat quan ens trobàvem de compres pel centre (o potser era un rescat de la cavalcada de reis?).

Sigui com sigui... aquí va un record d'aquell home (Robin), del personatge (Popeye) i d'un tros d'infantesa i de jocs amb el meu bro!! Quantes vegades vam reproduir les batalles mítiques en el mar o a la piscina....

I yam what I yam

Batalla final de Popeye amb el pop i The Sailor Man

lunes, 4 de agosto de 2014

Quitarse de...

Quitarse del agua... ara estic en això... des de fa 3 dies estic mirant de baixar definitvament el meu consum d'aigua... veurem si els 30 dies de tractament seran profitosos i realment aconseguiré baixar.

No serà fàcil... i menys a l'estiu, on tothom surt a prendre algo, fa calor i tens ganes de prendre algo fresquet, etc... No serà fàcil però serà... ha de ser... és.

I avui l'univers m'envia aquesta frase per reforçar positivament tan "tamanya" acció!

"Yo no bebo agua; los peces fornican en ella" W.C. Fields

Salute!