martes, 28 de enero de 2014

Bip, bip, biiiip...

Bip, bip, biiiip!!

7 del matí... quin susto!! Mig ull obert només i alarma apagada...

Puc descansar 5 minuts més?? A veure... Mmm... què haig de fer avui? Em venen a buscar en combi? Agafar un avió? Excursió muntanyera? La nada por delante? Em dóna temps d'esmorzar o haig d'agafar unes galetes i una peça de fruita??

Mmmm... espera... què hi ha davant de mi?

Giro el coll i el mig ull enfoca al davant... ese armario me suena... En qué hostel estoy hoy? Parece mi armario? Estaré soñando dentro del sueño? Torno a girar el cap perquè l'ull mig obert enfoqui cap al llit... uis... el palpo, hi passo la mà... doncs sí, sembla el meu llit...

Ai! I què haig de fer avui?? Segons que es fan una eternitat per recordar el que vaig fer durant el dia d'ahir... i veure si hi ha cap pista del que haig de fer avui... ah! Ja ve al meu cap... Ah si!... treballar!

... I el segon ull es mig obre i baixo el cap per buscar les sabatilles i començar a caminar...
miércoles, 1 de enero de 2014

Preparant el viatge a la Patagònia

Han estat uns mesos de preparació... pendent dels correus i elaborant complicades estratègies que segueixen les turoperadores i aerolínies que operen a Sudamèrica. Aprenent a no posar-me nerviosa amb les pujades galopants de preus i mantenir la calma mentre dia rere dia comprovava els preus dels vols fins a trobar-me alguna ganga... així us dic que finalment vaig trobar un vol Iguazú- Buenos Aires - Barcelona per 416 euros. Vaig buscar per separat perquè en principi no pensava anar i tornar per la mateixa ciutat. També em vaig trobar un descompte sorpresa a LAN en el moment de comprar el vol Buenos Aires - Bariloche.

Pel que he pogut contemplar, recomano comprar quan les turoperadores porten unes hores tancades, i a poder ser tornant d'un festiu o cap de setmana. Dilluns al matí era un dels meus horaris preferits per revisar vols amb KAYAK i després desplegar les diferents recerques en comparadors de preus o en les pròpies companyies. Per altra banda, molt em temo que els vols interns acostumen a anar pujant i és molt estrany trobar ofertes com la que jo vaig trobar d'un 20%.

A banda de tot el tema del transport... m'he documentat de diferents activitats a realitzar i com realitzar-les, com creuar fronteres, i tots aquells detalls que t'ajuden a fer més agradable un viatge a un país que no coneixes... Així doncs aprofito per donar les gràcies a Enrique, Esther, Lucila, Eli, Eva, Alejandra, Marta, Bea, Flor, Georgina, Neus, Marc, Pau, Judit, Montse, Míriam, Gina, Xell, Virgínia, Laia, Maira, Aitor i Fede. Què grans i quant d'agraïment!!

Que aquest 2014 sigui un any ple de gratitud i felicitat!

Bon any nou!! :o)